Αποστολή προϊόντων


Κατά την αγορά σας θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο που θα σας στείλουμε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει.
 

Οι μέθοδοι αποστολής είναι:
 
Α) Με courier TNT
Η χρέωση είναι 4 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ για όλη την Ελλάδα μέχρι 5 κιλά.
Η αντικαταβολή είναι δωρεάν.
 
Β) Παραλαβή από το κατάστημα δωρεάν
Το κατάστημα του spartamarket.gr βρίσκεται στην Γκορτσολόγου 28 στη Σπάρτη.
Αν επιθυμείτε να έρθετε από το κατάστημα μας να παραλάβετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα τα κρατήσουμε συσκευασμένα στο χώρο μας και μπορείτε με ένα τηλεφώνημα (2731089860 - 6976767874) να έρθετε και να τα πάρετε χωρίς κανένα άλλο κόστος.
 
Γ) Στη Σπάρτη δωρεάν παράδοση στο χώρο σας
Για τους πελάτες μας στη Σπάρτη και γύρω περιοχές, η αποστολή γίνεται δωρεάν με δικό μας μέσο. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επιλέξετε «Παραλαβή από το κατάστημα» και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας πείτε την ώρα που επιθυμείτε να παραλάβετε τα ψώνια σας.
 

Χρόνος αποστολής
 
Α) Με courier TNT
Αν τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και η παραγγελία έχει γίνει πριν τις 2 το μεσημέρι, η αποστολή με courier γίνεται την ίδια μέρα και από την επόμενη μέχρι 2 μέρες θα βρίσκεται στο σπίτι σας. Ως συνήθως στα χέρια του πελάτη πάνε την επόμενη μέρα από την παραγγελία.
 
Β) Παραλαβή από το κατάστημα
Αν τα προϊόντα είναι διαθέσιμα η παραλαβή από το κατάστημα, ή αν είσαστε στη Σπάρτη μπορούμε να φέρουμε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει ακόμα και την ίδια ημέρα. Αυτό θα γίνει κατόπιν συνεννόησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2731089860 - 6976767874, είτε μέσω e-mail στο info@spartamarket.gr